Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Reintroducerii vanatorii in Delta Dunarii a fost o tema predilecta in dezbaterile mass-media, as dori sa fac urmatoarele precizari: Victor Tarhon

Pentru ca-n ultima vreme subiectul reintroducerii vanatorii in Delta Dunarii a fost o tema predilecta in dezbaterile mass-media, as dori sa fac urmatoarele precizari:
”Consiliul Judeţean Tulcea, în calitate de autoritate publică, a fost şi este direct interesat în promovarea unei legislaţii specifice Deltei Dunării cu scopul declarat de a proteja interesele locuitorilor ei şi implic...it de a proteja patrimoniul natural.
O.U.G. nr. 127/28.12.2010 pentru adoptarea unor măsuri destinate dezvoltării economico-sociale a zonei “Delta Dunării” conţine prevederi privind exclusiv activitatea de pescuit în Delta Dunării. Spre edificare se poate consulta Monitorul Oficial al României nr. 898/31.12.2010.
În procesul legislativ, O.U.G. nr. 127/28.12.2010 pentru adoptarea unor măsuri destinate dezvoltă...rii economico-sociale a zonei “Delta Dunării” parcurge procedura parlamentară privind adoptarea ei de către cele două Camere ale Parlamentului României. În această etapă procedurală, la o iniţiativă parlamentară, s-a adoptat un amendament privind desfăşurarea activităţii de vânătoare.
Reiterez faptul că în nici un document, luare de poziţie, interviu Consiliul Judeţean Tulcea nu a promovat sau a susţinut reintroducerea activităţii de vânătoare.
Pe cale de consecinţă, orice trimitere, asociere a Consiliului Judeţean Tulcea sau a mea cu privire la desfăşurarea activităţii de vânătoare în Delta Dunării este lipsită de orice fundament real.” sursa Victor Tarhon http://www.facebook.com/victor.tarhon