Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

22 de ani de la Revoluţia din 1989. Autorităţile depun coroane, revoluţionarii sunt dezamăgiţi


Astăzi, începând cu ora 12.00, la Catedrala din Tulcea reprezentanţi ai tuturor autorităţilor locale şi ai serviciilor deconcentrate vor participa la manifestările organizate de Prefectura şi Garznizoana Tulcea cu ocazia zilei de 22 decembrie.
Vicepreşedintele Ligii Revoluţionarilor Tulceni, Viorel Tinică, a declarat ieri că refuză să participe la aceste manifestări pentru că este deazamăgit de felul în care statul încearcă să denigreze revoluţionarii tulceni.
Autorităţile se pregătesc, totuşi, de depunerea de coroane. Evenimentele vor avea loc astăzi, de la ora 12.00, la Cimitirul Eroilor din Tulcea, după următorul program:
12.05-12.08   Primirea oficialităţilor, prezentarea onorului şi salutul drapelului de luptă;
12.08-12.11   Intonarea imnului de stat;
12.11-12.30   Rugă şi închinare poporului român, ceremonial oficiat de un sobor de preoţi;
12.30-12.40   Rostirea alocuţiunilor; 
12.40-12.50   Depuneri de coroane (jerbe) de flori la Monumentul Eroilor Revoluţiei din municipiul Tulcea. http://www.adevarul.ro/locale/tulcea/22_de_ani_de_la_Revolutia_din_1989-_Autoritatile_depun_coroane-revolutionarii_sunt_dezamagiti_0_613738633.html
http://www.youtube.com/watch?v=wS4OvP-U1GM Imnul Revolutiei de la 1989, dedicat revolutionarilor si tuturor romanilor . Pace si intelepciune, armonie si harnicie sa ne aduca Noul an!