Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

La mormântul eroului tulcean Corneliu Gavrilov

Astăzi, de la ora 12.00, un sobor de preoţi va pomeni memoria celor care au murit pentru democraţie în urmă cu 22 de ani. Printre ei, şi tulceanul Gavrilov Corneliu, căruia o stradă din municipiu îi poartă numele.
Tânărul de 20 ani este înmormântat în cimitirul lipovenesc din municipiul Tulcea. Astăzi, zeci de coroane de flori vor fi depuse la Cimitirul Eroilor, mii de oameni cu sunt gândul la el.
Mormântul adolescentului dispărut prea devreme dintre noi este astăzi acoperit de zăpadă. Fotografia în care apare Corneliu în uniforma militară are o coroană de flori. Mică, simbolică. Lângă monumentul de marmură cineva a lăsat, de curând, o lumânare.
An de an reprezentanţii Comunităţii Ruşilor Lipoveni sunt cei nu uită să treacă şi pe la mormântul eroului tulcean.
Gavrilov Corneliu a murit pe data de 23 decembrie, la ora 14.00, în Bucureşti, împuşcat în gât. http://www.adevarul.ro/locale/tulcea/GALERIE_FOTO_La_mormantul_eroului_tulcean_Corneliu_Gavrilov_0_613738747.html 

http://www.youtube.com/watch?v=SKkHUIlTMHU Imnul Revolutiei de la 1989, dedicat revolutionarilor si tuturor romanilor . Pace si intelepciune, armonie si harnicie sa ne aduca Noul an!