Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

„Un fulg de nea în grădiniţa ta!“


    „Un fulg de nea în grădiniţa ta!“

 ACTIUNE CARITABILA CJE AFIS CRACIUN

Consiliul Judeţean al Elevilor Tulcea (CJE) desfăşoară, în parteneriat cu  Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST), proiectul caritabil „Un fulg de nea în grădiniţa ta!“.
Potrivit preşedintelui CJE,Otilia Avimov, acţiunea are ca scop colectarea de jucării, hăinuţe, rechizite şi dulciuri pentru copiii grădiniţei din Teliţa, „pe care dorim ca Moş Crăciun să nu-i mai ocolească anul acesta“. Cine doreşte să sporească fericirea prichindeilor va găsi la parterul imobilului „Plaza Mall“ o urnă special amenajată.
În cursul acestui an, CJE a mai desfăşurat o acţiune: în data de 5 decembrie, de Ziua Voluntariatului, a reuşit să convingă zeci de elevi să doneze sânge la Centrul de Transfuzii Sanguine.
Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret asigură consultanţă, realizează şi tipăreşte afişe, după cum susţine logistic proiectele CJE.