Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Cityplex Tulcea experienta filmelor 3D te asteptam ... Tarife Cinema Cityplex Tulcea , Si programul saptamanii 20. 01. 2012 - 26. 01. 2012 de filme de la Cityplex Tulcea https://www.facebook.com/cinemacityplextulcea Filemele bune le poti vedea doar aici lasand pc-ul acasa intr-un format 3D si confort irezistibil .Evenimente Tulcea iti spune uita pc-ul treci la o experienta 3D si nu vei regreta.
Lumea de dincolo: Trezirea la viata - Underworld: Awakening ( IM-18 )
Premiera V, L-J: 18:30, 20:30 S,D: 16:30, 18:45, 21:00

Trailer -  Underworld :

Underworld Awakening in 3D ( IM-18 )
Premiera din 20 Ianuarie la Cityplex Tulcea

După ce a fost ţinuta într-o stare de comă, timp de cincisprezece ani, vampirul Selene (Kate Beckinsale) află că ea are un copil vampir de paisprezece ani, un Lycan hibrid, pe nume Nissa, şi atunci când ea o găseşte trebuie ca împreună cu ea să împiedice BioCom din a mai crea super-lycani, capabili să ucidă toţi vampirii.

 http://www.youtube.com/watch?v=rzRQwjlecFE

Trailer - Just Dance  Jack and Jill :

Jack si Jill ( AP-12 )
Din 20 Ianuarie la Cityplex Tulcea

Jack ar duce o viaţă aproape perfectă dacă n-ar avea de suportat o excepţie extrem de supărătoare, care-i cade pe cap de sărbători – sora lui geamănă - Jill. În fiecare an el trebuie să suporte o agasantă vizită de Thanksgiving a surorii sale, căreia nu-i trebuie mult ca să-i dea viaţa complet peste cap. Pe măsură ce vizita ei de weekend... ameninţă să se transforme intr-o şedere de o lună, gemenii se ceartă tot mai mult, se tachinează, se atacă, cum numai gemenii ştiu s-o facă. Când devine tot mai clar că Jill nu mai are de gând să plece, Jack pune în aplicare mai multe scheme care speră că o vor pune pe fugă, determinând-o pe Jill să se întoarcă acolo unde îi place lui Jack s-o ştie - în celălalt capăt al ţării.

Columbia Pictures prezintă o producţie Happy Madison / Broken Road, filmul Jack and Jill, în care rolurile principale sunt deţinute de Adam Sandler, Katie Holmes şi Al Pacino. Regia filmului îi aparţine lui Dennis Dugan. Producţia este semnată de Adam Sandler, Jack Giarraputo şi Todd Garner. Scenariul îi aparţine lui Steve Koren & Adam Sandler. Povestirea este scrisă de Ben Zook. Producătorii executivi sunt Barry Bernardi, Bettina Viviano, Allen Covert, Steve Koren, Robert Smigel şi Tim Herlihy. Imaginea este realizată de Dean Cundey, ASC, iar scenografia de Perry Andelin Blake. Montajul este asigurat de Tom Costain. Designerul de Costume este Ellen Lutter. Muzica este compusă de Rupert Gregson-Williams şi Waddy Wachtel. Montajul muzical este realizat de Michael Dilbeck, Brooks Arthur şi Kevin Grady.

http://www.youtube.com/watch?v=OYVVjFAq4wA 

Si nu uita....lasa pc-ul si treci la experienta 3D de la Cinema Cityplex...