Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Astăzi: Ziua siguranţei pe internet. Adolescenţii riscă să cadă în plasa traficanţilor de persoane

În Tulcea, cu sprijinul cadrelor didactice din unitățile liceale, elevii vor primi informații privind utilizarea platformelor de socializare precum și a modalităților de prevenire a abuzurilor pe internet.
Campania face referire în mare parte la utilizarea platformelor de socializare sau a chat-urilor și a pericolelor ce deriva din acestea mai ales aspecte legate de racolare pentru trafic de persoane și pornografie infantilă. Datorită lipsei de experiență a adolescenților, există tendința acestora fie de a da curs anumitor provocări din partea unor persoane străine intâlnite în mediul virtual fie a încerca să socializeze dicolo de limitele unei decențe cu persoane necunoscute. Detalii :http://www.adevarul.ro/locale/tulcea/Astazi-_Ziua_sigurantei_pe_internet-_Adolescentii_risca_sa_cada_in_plasa_traficantilor_de_persoane_0_641936045.htmlNiciun comentariu: