Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Dragobetele este varianta romaneasca a Zilei Indragostitilor de Valentine’s Day.

Indragostiti de peste tot din Romania, dar si cei care sunteti romani si plecati prin colturile lumii, mai este putin si sarbatoarea romaneasca a dragostei vine….

24 februarie ofera ocazia tuturor celor indragostiti sa isi declare din nou iubirea iubitului sau iubitei. Ce poate fi mai frumos decat a incepe o zi a dragostei, ziua de Dragobete, cu un mesaj de dragoste, cu frumoase cuvinte pline de sentiment. Pentru cei care vor sa trimita mesaje si sms-uri de Dragobete, am facut o selectie cu unele dintre cele mai frumoase originale texte de dragoste, declaratii de iubire venite din suflet, tocmai potrivite pentru voi, pentru a va inspira in ziua de Dragobete, ziua dragostei tuturor romanilor de pretutindeni. Speram sa va placa mesajele de Dragobete propuse de noi, chiar daca unele sunt mai vechi, caci si acestea le putem considera noi, caci dragostea si cuvintele de dragoste nu se demodeaza niciodata.


Daca veti trimite si un simplu Te Iubesc, cu siguranta veti lumina ziua celui sau celei care il va primi. Va dorim sa aveti un Dragobete plin de dragoste impartasita! Iata cateva exemple de mesaje si sms-uri cu declaratii de dragoste pentru Dragobete, ziua indragostitilor din Romania:

- Credeam ca de la ultimul esec nu`mi voi mai reveni niciodata…insa tu ai adus pe chipul meu cel mai frumos zambet si sentimentul pierdut undeva intr`un colt de inima…Iubirea…As scrie pe al cerului si pe a noptii bolta…Ca fara tine eu numai pot trai deloc…Te iubesc fetitza mea si vreau sa-mi petrec ziua de Dragobete toata cu tine.. si toate zilele care vor mai urma..!!! Detalii : http://www.codrosu.ro/mesaje-de-dragobete-mesaje-si-sms-de-dragoste-pentru-persoana-iubita-pentru-trimis-de-dragobete/

Video : http://www.youtube.com/watch?v=vcDizew70Fw

Niciun comentariu: