Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Casă boierească din secolul XIX refăcută cu fonduri europene la Tulcea

O bucată de istorie locală

Casa Avramide a aparţinut armatorului grec Alexandru Avramide, unui celebru om de afaceri din secolul al XIX-lea. În jurul anului 1890, Avramide a adus la Tulcea meşteri italieni şi le-a încredinţat construcţia unei case, pe care şi-o dorea un simbol al prosperităţii familiei sale. Casa, amplasată în centrul oraşului Tulcea, a devenit, la acea vreme, cea mai frumoasă clădire din oraş. După 1944, Casa Avramide a fost transformată în sediul Comitetului Democratic Grec, iar în 1950 clădirea a fost transformată în Muzeul Deltei Dunării. Sursa :

A piece of local history Avramide house belonged to Alexander the Greek shipowner Avramide, a famous businessman in the nineteenth century. Around 1890, Tulcea Avramide brought Italian craftsmen and entrusted to build a house that he wanted a symbol of family prosperity. House, located in the center of Tulcea, became, at that time, the most beautiful building in town. After 1944 the house was transformed Avramide Democratic Committee headquarters Greek, and in 1950 the building was converted to Delta Museum. Source:

Niciun comentariu: