Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Cupa "Dansez pentru liceul meu"

Departamentul de Sport și Programe de Tineret din cadrul Consiliului Județean al Elevilor Tulcea, finanțat de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Tulcea, organizează prima ediție a Cupei „Dansez pentru liceul meu”. Aceasta va avea loc pe data de 31 martie 201...2 la Palatul Copiilor Tulcea, începând cu ora 13:00. Concursul va fi jurizat de 5 membri și prezentat de Elena Stan și Ionut Adrian Răcoreanu.
La această competiție vor participa 7 licee :

• Colegiul Agricol “Nicolae Cornateanu” Tulcea
• Colegiul “Brad Segal” Tulcea
• Colegiul Economic “Delta Dunari” Tulcea
• Grup Scolar Agricol Topolog, Tulcea
• Grup Scolar Macin, Tulcea
• Grup Scolar Tulcea
• Liceul Teoretic “Grigore Moisil” Tulcea

Intrarea este libera ! Sursa :  http://www.facebook.com/#!/events/273921256016450/Vă așteptăm să vă susțineți colegii !!!

Niciun comentariu: