Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Peste 6 milioane de telespectatori au urmarit a treia editie “Romanii au talent”

Cea de-a treia editie a super show-ului “Romanii au talent” de la ProTV a adus un nou val de surprize. Romanii au reusit sa uimeasca din nou prin abilitatile nemaipomenite si sa starneasca instant admiratia unei tari intregi.


ProTV a fost si de aceasta data lider incontestabil de audienta, cifrele obtinute dovedind ca in fiecare vineri seara intreaga Romania isi urmareste talentele.

Peste 6 milioane de telespectatori la nivelul intregii populatii au fost cu ochii pe “Romanii au talent” in minutul de aur al emisiunii, 22:01, cand aceasta a inregistrat 31.7 puncte de rating si o cota de piata de 57.6 procente, in timp ce Antena 1 inregistra 1.6 puncte de rating si 2.9% cota de piata.

Tot in minutul de aur, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, ProTV a inregistrat o cota de piata de 64.7 procente, ceea ce inseamna ca mai mult din jumatatea celor care aveau televizoarele deschide urmareau emisiunea “Romanii au talent”! Sursa : http://ro.news.yahoo.com/peste-6-milioane-telespectatori-au-urmarit-treia-editie-102600581.html

Niciun comentariu: