Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

GREEN FEST TULCEA 3

Locatia este Padurea Bididia , la iesirea din Tulcea spre Agighiol .
De la sensul giratoriu Bariera Mahmudiei pana la locatie 1,4 KM (13 min mers pe jos),
Din Piata Civica pana la locatie 3 KM (5 min cu masina/taxiu, 35 min pe jos) 
Cel mai apropiat magazin non-stop este benzinaria busache de langa bariera.VENITI CU BAUTURA DE ACASA , nu se va vinde nimic la locul evenimentului.
Incercati sa va faceti masti cu elastic/atza, plancarde sau semi masti cu batz cu fetzele de la FFFUUU comics(memes de pe 9gag) EXEMPLE http://imageshack.us/photo/my-images/821/dscn3104ss.jpg/
Un paste fericit la cea dea 3-a editie din natura Green fest Tulcea.
Vom incerca la fiecare event sa abordam o tema .De data aceasta va fi o petrecere mascata cu figurile de pe 9gag(rage comics), la vara sa speram ca vom face eventul pe plaja peste dunare sau pe plaja ciuperca.
Ritmuri underground de tech si deep house , Psy/Goa/Uplifting Trance si Dubstep & Drum 'n Bass.
Muzica va incepe de la ora 13:00 cu genuri amestecate de muzica pe timpul zilei in rest , un paste normal cu gratare , bere si fotbal . (pe timpul zilei va fi un set de Uplifiting & Progressive Trance )
Seara dupa ora 19:00 vom incepe line -upul :

----------------------Deep & Tech house--------------

*** The NabZ *** (Crysty TheNab Z & Miti Florin) http://soundcloud.com/thenabz/tracks

*** Octav *** (Octavian ST)
http://soundcloud.com/iulia-3

*** GANIN *** (Neagu Cosmin Alexandru)
http://soundcloud.com/gan-1

------------------ Goa & Progressive Psy Trance-----------------

*** PSYnonymous ***( ???) http://youtu.be/eU6y1YGzm5w

--------------------- Dubstep & Drum 'n bass-------------------

*** Shoby *** (Alexandru Balan) http://soundcloud.com/shoby07/unisense-best-of-2011-in

*** Dj Colin Blaze *** (Lazar Catalin)
http://soundcloud.com/dj-colin-blaze/

Dimineata dupa ora 5 AFTERPARTY cu Tech & Deep House ,pentru cei care raman si cei care vin de la cluburi. Petrecerea poate sa continue pana a 2-a zi de paste pana la inserat daca rezistati. After line-up:
SILVINIO (Silviu Silvinio)
Christiannsen (Ghiban Cristian)
Youly Remix (Iuli Terente)

Sistem sonor 7500 Watts RMS(dublu fata de cel din editiile trecute). Laser, scanner, lumini, strombo.



Vor fi saci de gunoi amplasati in fiecare colt --VA RUGAM SA PASTRATI CURATENIA--
Este un eveniment non-profit fara sponsori ,facut din bani din buzunar din pasiune pentru muzica si incercarea de a promova muzica necomerciala in orasul nostru, deci va rog, abtinetiva sa va suiti calare pe boxe sau sa va impingeti in ele . Va fi un generator electric pe benzina , fara foc sau tigari pe langa el . Veniti cu lanterne si cu dorinta de distractie.

cine crede ca mai poate coopera cu niste lumini sau un laser sa ma contactati id DJ_aramis4u. 
video si poze De la GREEN FEST TULCEA 2 de la bididia din vara anului trecut .

http://www.youtube.com/watch?v=NX87yUPjLrQ

nebunieeee

http://www.youtube.com/watch?v=UgpOQUqBEmo&feature=related

Niciun comentariu: