Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Angajăm primar!

Angajăm primar!
Candidatul ideal: are puterea să facă din oraşul tău oraşul pe care ţi-l doreşti!
Pe 10 iunie, tu alegi! Înainte de a intra în cabina de vot, intră în cabina ProTV! Spune AICI de ce are nevoie oraşul tău în următorii patru ani!

Pentru a trimite inregistrarea ai nevoie de un webcam si un microfon conectate la calculatorul tau. Te rugam asigura-te ca ai o conexiune la internet rapida, evita zgomotele de fundal si lasa distanta intre tine si microfon.
O capmanie marca  Stirile Pro Tv Sursa : http://cabina.stirileprotv.ro/

Committed mayor!

The ideal candidate: has the power to make your city the city that you want it!
On June 10, you choose! Before entering the voting booth, entering the cabin ProTV! HERE Tell your city what it needs over the next four years!

To send registration you need a webcam and a microphone connected to your computer. Please make sure you have a fast internet connection, avoid background noise and let the distance between you and the microphone. A brand capmanie Pro TV News Source: http://cabina.stirileprotv.ro/

Niciun comentariu: