Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Expoziţie: „Tulcea de ieri şi de azi

Asociaţia Centrul European pentru Diversitate invită tulcenii la vernisajul expoziției de fotografie și lansarea celei de-a doua ediţii  a ghidului „Tulcea de ieri și de azi“, care vor avea loc vineri de la ora 10.00 în foaierul Teatrului Jean Bart.
Evenimentele se înscriu în cadrul proiectului „Tulcea de ieri şi de azi”, derulat de Centrul EU divers în perioada 1 mai - 31 iulie 2012, cu finanţare din partea Primăriei Municipiului Tulcea și cu sprijinul Direcției Județene de Cultură și Patrimoniul Național Tulcea și al Institutului de Cercetări Eco-Muzeale Tulcea. Detali , sursa :

European Centre for Diversity Association invites tulcenii at the opening of the photo and launch the second edition of the guide "Tulcea yesterday and today", which will be held Friday at 10.00 in the foyer of the Theatre Jean Bart.
Events fall within the "Tulcea yesterday and today", implemented by various EU Center during May 1 to July 31, 2012, with funding and support Tulcea Municipality of the County of Culture and National Heritage Institute's Tulcea for Eco-Museum Tulcea. Details, source:

Niciun comentariu: