Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Săptămână neagră la Tulcea

Duminică, 1 iulie, o fată de 17 ani a sfârşit tragic într-un accident de maşină care nu va fi considerat accident rutier. Joi dimineaţă, la ora 7.30, un bărbat de 66 de ani a murit după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de tren.  Joi după amiază, la ora 12.45, un băiat de 22 de ani a murit înecat în Dunăre. O analiză a apelurilor pe 112 arată faptul că în lunile iulie şi august numărul evenimentelor nefericite creşte cu aproape 100%. Detali , sursa :

Sunday, July 1, a girl of 17 years ended in a tragic car accident will not be considered accident. Thursday morning at 7:30, a man of 66 years died after the car he was leading was hit by a train. Thursday afternoon at 12.45, a 22-year-old boy drowned in the Danube. An analysis of the 112 call shows that in July and August the number of unfortunate events increase by almost 100%. Details, source:

Niciun comentariu: