Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

MotoDelta 2012 - Moto petrecerea Deltei

Astfel, in weekendul 31 august - 2 septembrie va asteptam in alta locatie fata de anii trecuti, si anume intre localitatile Luncavita si Nifon intr-un loc numit si stiut ca "Valea Fagilor". Locatia se afla intr-o padure cu poienita pe malul unui lac, deci avem si umbra si soare dupa preferinte pentru nani doar la cort.
Intrarea este libera asa ca sa va ajunga pentru mai multe beri dupa ciorba de peste cu mujdei oferita din partea casei, in rest mancarea si bautura se gasesc in mai multe sortimente la preturi decente.
Bineinteles ca nu vor lipsi concursurile cu premii consistente si nici formatiile ce vor incinge atmosfera in serile de vineri (concert EST) si sambata (concerte EQUILIBRICKS si AEGYSSUS ) plus cantari folk la foc de tabara. Vineri, 31 August 2012 La 10:00
pana Duminicã, 2 Septembrie 2012 La 23:00 detalii sursa :orasul-tulcea.ro   http://www.orasul-tulcea.ro/eveniment/motodelta-2012-moto-petrecerea-deltei.html
 Detalii despre locație găsiți pe http://www.info-delta.ro/rezervatii-naturale-53/padurea-valea-fagilor-295.html
Thus, weekend August 31-September 2 will wait in another location than previous years, namely between cities Luncavita and Nifon in a place called and known as "Beech Valley". The building is located in a forest clearing on the bank of a lake, so we have shade and sun as desired for only nap tent.
Admission is free so you reach for more beers after fish soup with garlic sauce offered on the house, otherwise food and drinks are available in several varieties at decent prices.
Of course you will not miss any competitions with substantial prizes and bands that will heat up the atmosphere on Friday evening (concert EST) and Saturday (concerts EQUILIBRICKS and Aegyssus) plus the campfire folk songs.
Friday, August 31, 2012 at 10:00
to Sunday, September 2, 2012 at 23:00
Details Source: orasul-tulcea.ro http://www.orasul-tulcea.ro/eveniment/motodelta-2012-moto-petrecerea-deltei.html
 Details can be found on site http://www.info-delta.ro/rezervatii-naturale-53/padurea-valea-fagilor-295.html

Niciun comentariu: