Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Tabara in Delta Dunarii 2012

Fie ca esti singur, cu unul sau mai multi prieteni, aici vei fi tratat egal. Aici vei fi “obligat” sa iti faci noi cunostinte. Aici te vei dezvolta, Pentru ca NOI PUNEM PRET PE TINE.
Vei avea parte de Plimbare cu barca, Rafting, Scaldat, Socializare, Pescuit, Educatie, toate intr-o tabara de recreere in Delta Dunarii.
Termenul limita de inscriere este 15 Martie 2012, data limita pentru achitarea avansului de 150 ron.
Restul sumei poate fi achitat cand se ajunge in tabara.
Locurile sunt limitate la 50 de per...
soane.
NU EXISTA LIMITA DE VARSTA
Pentru inscriere este necesar a suna la nr 0744 498 491 – Eusebiu Voinea sau sa trimiteti un email la events@eumex.ro cu urmatoarele date:
Nr de persoane care intentioneaza sa participe (obligatoriu)
Varsta. (Desi nu exista limita de varsta, este necesar pentru a putea organiza activitatile conform categoriilor de varsta)
Numele persoanelor (daca este posibil)
Date de contact, (email, telefon)
Data cand poate fi platit avansul de 150 ron

Plata se va face in contul : RO55 RZBR 0000 0600 0226 2316 – in lei
RO36 RZBR 0000 0600 0575 6210 – in euro
Deschis la Raiffeisen Bank – Agentia Babadag
Pe numele Eusebiu Voinea
La detalii treceti: Inscriere tabara pentru (numele dvs, grupa dvs, scoala, clasa, etc). Ceva pentru a putea fi identificata din partea cui a venit plata.

Detalii cu poze din taberele trecute poti vedea aici: http://www.eumex.ro/blog/archives/tabara-in-delta-2012

Whether you are single, with one or more friends, here you will be treated equally. There will be "forced" to make new acquaintances. Here you will develop, for the U.S. We value YOU.
You will enjoy Boating, Rafting, swimming, socializing, Fishing, Education, all in a recreation camp in the Delta.
Registration deadline is March 15, 2012, deadline for advance payment of 150 USD.
The remainder can be paid when they reach the camp.
Places are limited to 50 per ...
ple.
NO AGE LIMIT
Subscription No need to call 0744 498 491 - Eusebius Voinea or send an email to events@eumex.ro the following data:
No. of people planning to participate (required)
Age. (Although there is no age limit is necessary to organize activities according to ages)
Names of persons (if possible)
Contact details (email, phone)
Time advance can be paid 150 RON

Payment will be made account: RO55 RZBR 0000 0600 0226 2316 - RON
RZBR RO36 0000 0600 0575 6210 - in euros
Opened at Raiffeisen Bank - Agency Babadag
The name of Eusebius Voinea
Details go to: Subscribe camp (your name, your group, school, class, etc.). Something that could be identified who came from pay.

Details with pictures from past camps can check here: http://www.eumex.ro/blog/archives/tabara-in-delta-2012

Niciun comentariu: