Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

ATENŢIE, TULCENI! Cursuri pentru viticultori

Cursul se va desfăşura pe o durată de două luni şi jumătate, cu începere din data de 20 septembrie 2012, în zone de pe raza oraşului Macin, o zonă cu puternică dezvoltare viti-vinicolă.
La finalizarea acestuia, un număr de 21 de persoane vor dobândi competentele necesare pentru a putea fi angajaţi ca viticultori, aceasta fiind una dintre meseriile căutate în această zonă.
După terminarea celor patru cursuri, absolvenţii vor beneficia de un modul specializat, susţinut de către un lector de specialitate din ţara vecină, în care vor prezenta elemente de particularitate din domeniul respectiv, ale zonei din care provine acesta.
Absolvenţii vor beneficia de mediere în vederea găsirii unui loc de muncă, graţie noului centru de mediere a muncii ce va fi operaţional de la începutul anului viitor. detalii , sursa : http://www.adevarul.ro/locale/tulcea/ATENTIE-TULCENI-_Cursuri_pentru_viticultori_0_776922531.html

The course will run for a period of two months and a half, starting on 20 September 2012, in areas outside the city, Macin, an area with strong wine-growing development.
At its completion, a total of 21 people will acquire the necessary skills to be employed as winemakers, this is one of the jobs sought in this area.
After four courses, graduates will receive a specialized module, supported by a specialized reader neighboring the feature will present elements of the field, the area from which it comes.
Graduates will benefit from mediation to find a job due to a new labor mediation center will be operational early next year. details, source: http://www.adevarul.ro/locale/tulcea/ATENTIE-TULCENI-_Cursuri_pentru_viticultori_0_776922531.html

Niciun comentariu: