Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Turul Cetatilor editia a IV -a

Invităm toți pasionații de ciclism și aventura la Turul Cetăților no.4, un nou imbold spre cunoaștere - cultura și sport.
Pe 15 Septembrie ora 10 vom pleca de la cetatea Aegyssus (monument) într-o nouă aventură ce cuprinde vizitarea a 4 cetati, vestigi și alte edificii de interes turistic. :

- ENISALA - Heracleea
- JURILOVCA - Argamum(Capul Dolosman)
- BABADAG - Mausoleul lui Sari Saltuk Dede
- SLAVA RUSĂ - IBIDA2 zile de pedalat, 2 zile de aventură în karma cavalerilor de odinioară, plini de curaj, elan și cutezantă.

Cât de curand vom veni cu noi informații referitoare la cazare, masa și organizare.
Organizatori: Pelican Bike Tulcea și Radio România Actualități.

Contact: 0723.648.821 detalii , sursa : Pelican Bike
https://www.facebook.com/events/383844048336272/405598289494181/?notif_t=plan_mall_activity
 
We invite all cycling enthusiasts and adventure tour No.4 Fortress, a new impetus to knowledge - culture and sport.
On September 15 at 10 we leave the city Aegyssus (monument) in a new adventure that includes visits to four cities, Vestige and buildings of tourist interest. :

- ENISA - Heracleea
- JURILOVCA - Argamum (Cape Dolosman)
- BABADAG - Dede Mausoleum of Sari Saltuk
- RUSSIAN GLORY - IBIDA2 days of riding, 2 days of adventure in karma knights of old, with courage, enthusiasm and boldness.

How soon will come with new information on accommodation, meals and organization.
Organizers: Pelican Bike Tulcea and Radio Romania News.

Contact: 0723.648.821 details, source: Pelican Bike
  https://www.facebook.com/events/383844048336272/405598289494181/?notif_t=plan_mall_activity

Niciun comentariu: