Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Universitatea Cluj a luat bătaie la Tulcea!

Golul lui Florea
                                                                   sursa : ziarul de tulcea.ro
Partida a fost una echilibrată,tulcenii reuşind deschiderea scorului cu puţin timp înainte de pauză prin Florea, la o gafă a apărarii clujene. Lăsat liber la marginea careului atacantul Deltei a lobat mingea peste portarul Matache, ieşit în disperare de cauză din poartă.
Golul lui Florea
După pauză tulcenii s-au retras încercând să apere rezultatul, iar oaspeţii au atacat în valuri, reuşind egalarea după o fază la care gazdele au reclamat un fault în atac la fundaşul central Marincău. Cleiton a preluat în careu şi a trimis un şut norocos în vinclul porţii apărate de Olteanu, restabilind egalitatea în minutul 62.Fotbaliştii tulceni au dedicat ambele goluri marcate fostului lor coleg Henry. Atât Florea cât şi Câju au arătat publicului un tricou inscripţionat cu fotografia lui Henry, gest aplaudat de public. detalii , sursa : http://www.ziaruldetulcea.ro/delta-face-istorie-in-cupa-romaniei-dupa-ce-a-trecut-de-%E2%80%9Eu-cluj/

The game was a balanced, tulcenii managed to open the score shortly before the break by Florea, a defense blunder Cluj. Free left edges of lobate delta striker ball over goalkeeper Matache out in despair from the gate.
Florea's goal
After the break tulcenii withdrew trying to defend outcome and guests attacked in waves, managed to draw after a phase in which the hosts claimed a foul in attack on central defender Marinca. Cleiton took the box and sent a shot defended gate bracket lucky Olteanu, restoring equality in the 62nd minute.
Tulcea footballers have dedicated both goals scored their former colleague Henry. Both flora and cashew public showed a T-shirt imprinted with the image of Henry, gesture applauded by the public. details, http://www.ziaruldetulcea.ro/delta-face-istorie-in-cupa-romaniei-dupa-ce-a-trecut-de-%E2%80%9Eu-cluj/ source:

Niciun comentariu: