Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Mesajul Episcopului Tulcii, P.S. Visarion, cu ocazia Naşterii Domnului


Astăzi, Prea Sfinţia Sa va sluji la Catedrala Episcopală din Tulcea. Tot astăzi P.S. Visarion, Episcopul Tulcii, va transmite enoriaşilor pastorala. Iată mesajul Episcopului cu ocazia Naşterii Domnului:

„Iubiţii mei fii duhovniceşti,
Sărbătorim şi în anul acesta cu bucurie negrăită Naşterea cea după trup a Domnului şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Ne îndulcim iarăşi de bucuria şi lumina acestui praznic ce ne aminteşte în fiecare an de cel mai de seamă eveniment din istoria mântuirii noastre: întruparea Fiului lui Dumnezeu şi petrecerea Lui împreună cu noi credincioşii.

Taină preamărită este aceasta, căci Fiul Celui Preaînalt, cel Unul-Născut din Tatăl mai înainte de toţi vecii se naşte din Preacurata şi Pururea Fecioara Maria, se face om ca să mântuiască neamul omenesc.
Din nou răsună în sufletele noastre glasul îngerului „iată vă binevestesc bucurie mare că vi s-a născut astăzi Mântuitor care este Hristos Domnul, în cetatea lui David” (Luca 2, 10-12).
Din nou Biserica ne cheamă să întâmpinăm pe dumnezeiescul Prunc şi primindu-L cu bucurie să ne
veselim de Cel ce vine să aducă pace pe pământ şi între oameni bunăvoire“. Citeşte AICI întreg mesajul Episcopului Tulcii! http://www.episcopiatulcii.ro/documente_poze/pastorala%20craciun%202012%20ps_visarion%283%29.pdf sursa detalii : adevarul de seara tulcea

Niciun comentariu: