Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Week end la Tulcea

Astăzi, Teatrul „Jean Bart” găzduiește de la ora 19.00, Regalul Crăciun Vienez
afis regalul craciun vienez 213x300 Week end la TulceaÎn perioada 8 – 27 decembrie 2011, va avea loc turneu naţional „Regalul Crăciun Vienez” în 20 de oraşe ale ţării. Eastern Royal Orchestra din Sankt Petersburg condusă de dirijorul, Daniil Zaharov va aduce spiritul Craciunului vienez mai aproape de publicul român.
Orchestra de primă clasă internațională compusă din 27 de in­strumentişti va încerca să to­pească sufletele de gheaţă ale acestor vremuri prin ritmurile vieneze ale dinastiei Strauss.
Din program nu vor lipsi Overture „Die Fledermaus“, „Tales of the Vienna Woods Waltz”, „Artist’s Live Waltz”, „Think of me (The Phantom of the Opera)”, „Gianni Schicchi”, „Annen Polka”, „Eine kleine nachmusik”, „Wiener blut Waltz”, „La Boheme”, „Radetzky March!” ş.a. 
Expoziţie
* Spectacol „Leru-i ler” la Casa Avramide
afis concert dec 212x300 Week end la TulceaInstitutul de Cercetări Eco-Muzeale Tulcea, în parteneriat cu Liceul de Artă George Georgescu organizează sâmbătă, ora 17.00, la Casa Avramide, un spectacol artistic dedicat Sărbătorilor de iarnă, susținut de elevii Liceului de Artă George Georgescu.
În program:
• Noapte de vis – Corul Liceului de Artă „George Georgescu” – dirijor: prof. Rodica Grămoiu
• Obiceiuri de Crăciun – elevii clasei I  
• Cojocaru Rareș – chitară, clasa a VI-a, prof. Beșan Viaceslav
M.Carcassi – „Studiu de concert”
• Lăutaru Eduard – clasa a V-a, „Vis de iarnă”
• Vlad Andrei Cristian – chitară, clasa a VIII-a, prof. George Manea M.Abloniz – „Recuerdo Pampeano”
• Secioreanu Lia Bianca – clasa a IX-a, „Nothing Else Matters”
Prețul de intrare, care include şi vizitarea muzeului Casa Avramide: 3 lei.
Lansare Alvum SoWhat club VampVineri 21.12.2012 Club Vamp alaturi MataPhacaCrew,va invita la lansarea albumului "Vin din Iad"
5 LEI INTRAREA !!!!!
Primul album(mixtape) official pe care il lanseaza SoWhat
Invitati: Trupa Whosyourdaddy(Bucuresti)
Trupa Feel the Muzic(Dans)
Alex M.B.P
Crowe detalii facebook https://www.facebook.com/events/119213984906640/?ref=22
Club Deep 1 Formatie EST intr-o nou formula nou cu muzica 100% live de la orele 22:00 Intrarea libera  detalii facebook : https://www.facebook.com/CocktailBarDeep?fref=ts

* Sâmbătă, de la ora 11.00, la Coral Plaza Mall, Compania de teatru pentru copii prezintă sceneta „Cine l-a furat pe Moș Crăciun“. Intrarea este liberă detalii facebook : https://www.facebook.com/coral.mall?fref=ts

Niciun comentariu: