Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

COMUNICAT DE PRESA ANAT si Federatia Fapt

Foto Arhiva
ANAT si Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania solicita descentralizarea competentei autorizarii unitatilor din turism, amendament depus de noi la Legea Turismului, in diversele variante de lucru ale proiectului de Lege.

Consideram ca obligatorie si urgenta trecerea acestei competente, aflate pana acum in sarcina ministerului, catre a...utoritatile locale, care vor incheia, ulterior, protocoale de colaborare, in acest sens, cu patronatele locale.

Numarul mic de functionari publici care ar trebui sa identifice, monitorizeze si reglementeze sute de mii de unitati la nivelul intregii tari, face imposibil un demers transparent si eficient, conditie esentiala pentru a scoate turismul “in zona de alb” si a-l reglementa, asigurand conditii concurentiale egale si standarde corecte, pentru mediul de afaceri din Romania.

Declaratie Corina Martin, presedinte ANAT si Federatia FAPT

„Inainte de a discuta de oportunitatea unei reasezari a fiscalitatii in turism, consideram ca trebuie sa clarificam, esential, baza impozabila a activitatii in acest sector. Altfel, discutam de impozite, in continuare, numai asupra celor care isi declara si autorizeaza activitatea in turism, dar continuam sa nu solutionam problema celor care fac o concurenta neloiala si desfasoara activitati de turism fara a-si declara veniturile si fara a detine o autorizare in acest sens.

In acest sens, masura ce trebuie luata urgent de catre Guvern este cea a descentralizarii neintarziate in activitatea de turism.

In acest moment, autorizarea unitatilor din turism continua sa se faca de catre autoritatea publica centrala, care nu are, insa, capacitatea necesara pentru a identifica fiecare unitate de cazare sau alimentatie publica, ceea ce permite si incurajeaza nedeclararea acestei activitati.

In schimb, primarii vor fi extrem de interesati sa identifice si autorizeze micile pensiuni sau hoteluri ce functioneaza pe raza unei statiuni turistice, pentru a le putea percepe taxe la bugetul local.

Cerem Guvernului sa adopte masuri care sa asigure un mediu de afaceri corect si echitabil in Romania. A sosit momentul sa trecem la Curatenia in Turism. "

Adriana Caranfil
Marketing/PR ANAT
mobil:0749.050.588 detalii, sursa : facebook
presedinte ANAT  Corina Marin si Federatia FAPT https://www.facebook.com/evenimente.tulcea#!/martincorina?fref=ts

Niciun comentariu: