Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

118 locuri de muncă la Tulcea

Din cele 7.751 locuri de muncă locuri de muncă oferite la nivel naţional, cele mai multe sunt pentru cei care nu au studii superioare.

La nivel naţional, pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 786 locuri de muncă. Cel mai mult se caută  ingineri şi subingineri.

Pentru studii medii, profesionale şi lucrători necalificaţi sunt disponibile 6.965 locuri de muncă.

Pentru a vedea oferta, daţi click AICI.  http://www.anofm.ro/locuri-de-munca-vacante-zilnice   
Sute de tulceni rămân fără un loc de muncă. „Un număr de cinci societăţi comerciale cu un total de 508 salariaţi, au prevăzut să disponibilizeze 274 persoane in perioada Ianuarie – Martie 2013“, a spus Cristian Denuşi, purtător de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea. 
detalii, sursa: adevarul de seara tulcea http://adevarul.ro/locale/tulcea/118-locuri-munca-tulcea-1_51286f3700f5182b8592d06a/index.html

Niciun comentariu: