Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

40 pentru un job: peste 5.500 de şomeri pe 138 de locuri de muncă

40 de şomeri pe un loc de muncă, aceasta este situaţia la nivelul judeţului Tulcea. Cei mai mulţi şomeri sunt în mediul rural, spun reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Tulcea. Peste 3.600 de persoane din satele din judeţ nu au un loc de muncă.
La data de 31 ianuarie 2013, rata şomajului la nivelul judeţului Tulcea era de  6,54%, mai mare cu 0,76 procente faţă de cea din luna ianuarie 2012 (5,78%) şi mai mare cu 0,29 procente faţă de luna anterioară, când se înregistra valoarea de 6,25%.

Numărul de şomeri înregistraţi la sfârşitul lunii ianuarie 2013 (5.554 persoane) este mai mare cu 643 persoane faţă de luna ianuarie 2012 (4.911 şomeri) şi a crescut cu 245 persoane faţă de luna decembrie  2012 (5.309 persoane), ca urmare a fluxului de intrări şi ieşiri înregistrate.

„Din totalul şomerilor înregistraţi la nivelul judeţului Tulcea, 2.750 au fost şomeri indemnizaţi şi 2.804 neindemnizaţi. Faţă de luna precedentă, numărul şomerilor indemnizaţi a crescut cu 220 persoane, iar numărul şomerilor neindemnizaţi a crescut cu 25 persoane“, spune Cristian Denuşi, purtător de cuvânt al AJOFM Tulcea. Conform Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, în săptămâna 7-13 ianuarie 2013 pentru tulceni sut oferite 138 de joburi. Pentru a vedea oferta, accesaţi site-ul ANOFM.http://www.anofm.ro/locuri-de-munca-vacante-zilnice

Niciun comentariu: