Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Autobuze de peste 100.000 de euro, trase pe dreapta

În anul 2010, conducerea Societății de Transport Public (STP) a adus la Tulcea zece autobuze din Olanda
 *Dintre acestea, numai patru mai circulă în mod constant, spune șeful STP

Șoferii de pe autobuzele STP sunt cei care le-au numit „bombe albastre“. Cei care le-au condus spun că puneau în pericol viețile oamenilor atunci când le scoteau pe șosele. Acum jumătate dintre ele sunt trase pe dreapta.
„Nici nu se mai găsesc piese pentru aceste maşini, am adus gunoaiele Olandei, bombele al­bas­tre, au consum foarte mari. Trei maşini au luat foc: două la Peco şi una la Biserica cu Ceas. Au defecţiuni la frânare, la direcţie, noi ne asumăm nişte riscuri“, spun sindicaliştii.
Șeful STP, Marcel Iacob, a confirmat, în cadrul unei confe­rințe de presă, faptul că aceste mașini au fost lăsate în garaj.
„Din cele zece numai patru circulă în mod constant. Restul au diferite defecțiuni. Așteptăm ca firma respectivă să vină și să facă o diagnosticare. Singura soluție pentru aceste autobuze este că le reparăm și să le scoatem din nou în trafic“, spune Iacob.
Acesta a recunoscut faptul că un astfel de autobuz este un dezastru pentru bugetul societății, pentru că are un consum de 110 litri gaz la suta de kilometri.
Amintim faptul că în martie 2010 a fost publicat anunțul de atribuire a licitației pentru achizi­ționarea a zece autobuze second hand (vechi de zece ani, din Olanda). Pentru 245.000 de lei, licitația a fost atribuită firmei Mobilift din Argeș.detalii, sursa: obiectivtulcea.ro http://www.obiectivtulcea.ro/autobuze-de-peste-100-000-de-euro-trase-pe-dreapta.html

Niciun comentariu: