Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

balul de caritate pentru micuta Vancea Cosmina Ioana


In data de 1 Martie 2013 Colegiul Tehnic "Henri Coanda" Tulcea are onoarea de a va invita la club Regnum. Va asteptam intre orele 17:00-22:00 pentru a lua parte la balul de caritate pentru micuta Vancea Cosmina Ioana, o fetita in varsta de 6 ani, care a fost diagnosticata cu o tumoare cerebrala.

Costurile de transport si interventiile medicale se ridica la suma de 65.000 euro, suma care este cu mult peste posibilitatile familiei. Situatia fetitei este critica, ea poate oricand sa isi piarda viata deoarece tumoarea apasa pe centrii nervosi ai acesteia, care pot oricand sa-i opreasca respiratia.

Va fi concurs de MISS/MISTER in cadrul caruia nimeni nu va pleca invins. Banii adunati in urma strangerii de fonduri, respectiv invitatii, mese, + donatii, vor fi donati Cosminei.

Intrarea va fi 10 lei, masa 15 lei.
Pentru rezervari si alte detalii: 0741489810 - Alex

VA ASTEPTAM CU DRAGOSTE ! sursa :  detalii: https://www.facebook.com/events/138187676349973/?ref=2

Niciun comentariu: