Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Cât a costat protestul şoferilor de pe autobuzele Societăţii de Transport Public

După ce primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, a făcut referire la posibilitatea ca serviciile de conducere a autobuzelor să fie externalizate (scoase la licitaţie), 27 de şoferi tulceni au început un protest spontan şi s-au retras de pe trasee.

S-a întâmplat luni dimineaţă. Reprezentanţii sindicatului au mers la Prefectură pentru a discuta această problemă. Aceştia au acuzat faptul că angajaţii Societăţii de Transport Public (STP) nu mai sunt siguri de locul de muncă.

„Protestul spontan de luni a costat societatea 7.432 de lei. Ieri, la ora 9.30, am avut o întâlnire cu reprezentanţii sindicatului şi nu au fost comunicate niciun fel de revendicări sau doleanţe legate de aplicarea contractului colectiv de muncă“, a declarat Marcel Iacob, şeful STP.

Acesta şi-a cerut scuze faţă de tulcenii care nu au putut ieri să circule cu autobuzele. Referitor la motivul care a stat la baza protestului spontan de ieri, acesta nu a putut să îi liniştească pe angajaţii societăţii.

„Nu există siguranţa locului de muncă nicăieri. Există şi posibilitatea externalizării acestor servicii, într-adevăr“, a precizat Iacob, care a adăugat, totuşi, că aceasta nu este prima variantă luată în calcul pentru diminuarea cheltuielilor.

Marcel Iacob a mai adăugat că la finalul anului trecut s-a semnat un nou contract colectiv de muncă în care este prevăzutp o majorare a salariului de încadrare de la 890 de lei la 1.000 de lei, ceea ce, în plan concret, ar putea însemna o creştere de până l a 17% a cheltuielilor cu angajaţii. detalii, sursa : adevarul de seara tulcea http://adevarul.ro/locale/tulcea/cat-costat-protestul-soferilor-autobuzele-societatii-transport-public-1_5123846a00f5182b857c17af/index.html

Niciun comentariu: