Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Ce cursuri de formare profesională vor fi organizate în 2013

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea va organiza, în acest an, 35 de cursuri de formare pentru 30 de meserii. Beneficiari: 709 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Din cele 35 cursuri de formare, 32 vor fi pentru şomeri şi trei pentru alte categorii de beneficiari de servicii de formare profesională gratuite.

„Persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă li se oferă astfel posibilitatea dobândirii cunoştinţelor teoretice şi practice specifice unei noi meserii, care să mărească şansele ocupării unui loc de muncă“, spune Cristian Denuşi, purtător de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă.
  Ce cursuri vor fi organizate în 2013

Câte două cursuri de bucătar, cameristă, cofetar – patiser, contabil, ospătar – chelner şi câte un curs de administrator pensiune turistică, baby sitter, barman, competenţe antreprenoriare, comunicare în limba engleză, respective germană, electrician constructor, frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist, împletitor papură, inspector protecţia muncii, inspector resurse umane, instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze, lăcătuş construcţii metalice şi navale, legumicultor, lucrător în comerţ, lucrător în cultura plantelor, lucrător în mecanica agricolă, maseur, mecanic vulcanizator, pavator, pescar în ape interioare şi de coastă, responsabil mediu, sudor, zidar. detalii, sursa:  adevarul de seara tulcea  http://adevarul.ro/locale/tulcea/ce-cursuri-formare-profesionala-vor-organizate-2013-1_51221afc00f5182b857563bf/index.html

Niciun comentariu: