Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

De două luni, Rapidele care efectuează curse Tulcea – Sulina, trase pe dreapta *„Localnicii care vor să ajungă în Sulina dar ratează singurul transport, cel al Navrom, rămân la Tulcea”

Localnicii vor transport rapid
Dacă un localnic vrea să plece din Tulcea, el trebuie să fie fix la ora 13.30 pe vapor. Este singura cursă pe care o pot face. Dacă au ratat această oră, atunci sunt nevoiți să mai stea o noapte în municipiu.
„Aș vrea să ajung la Tulcea dimineață și să mă întorc seara. Dacă am ceva de rezolvat, nu vreau să petrec o noapte acolo, pen­tru că nu aș avea unde. Singura soluție este să scot din buzunar 100 de lei și să dorm la o pensiune“, spune un localnic din Sulina.
Până și primarul spune că îi lipsesc aceste curse rapide, pentru că rămâne prea mult pe uscat și întârzie la muncă: „Eu, ca primar, dacă vin dintr-o delegație, de la București și nu reușesc să ajung până la 13.30 la vapor, trebuie să mai pierd o noapte în Tulcea. În această situație suntem toți. Nu avem decât câte o cursă pe zi, cea a Navromului, care într-adevăr asigură transport pe pasager, nava clasică, pe catamaran, transport mărfuri. Dar nu rezolvă problema localnicilor“, spune Aurel Dimitriu.
Acesta spune că și oamenii se plâng de faptul că vor să ajungă rapid în reședința de județ, dar nu o pot face pentru că din decem­brie 2012 navele rapide nu mai circulă.
„Acum suntem în discuții, cu sprijinul senatorului Octavian Motoc, pentru găsirea unei soluții. Fie ca pasagerul să circule în fiecare zi, fie ca firma care asigură transportul rapid pe apă să primească subvenție pentru a putea supraviețui“, mai spune Dimitriu. detalii, sursa: obiectiv tulcea.ro http://www.obiectivtulcea.ro/de-doua-luni-rapidele-care-efectueaza-curse-tulcea-sulina-trase-pe-dreapta-primarul-din-sulina-aurel-dimitriu-localnicii-care-vor-sa-ajunga-in-sulina-dar-rateaza-singurul-trans.html

Niciun comentariu: