Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Directorul Societăţii de Transport Public: „Am înregistrat economii de 11 tone de combustibil după ce am sigilat rezervoarele“

Marcel Iacob, şeful Societăţii de Transport Public (STP) din Tulcea, a spus astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la sediul societăţii, că numai în 19 de zile, în care au aplicat măsurile de eliminare a „sustragerilor“, au făcut o economie de 11 tone de combustibil.

Şeful STP, Marcel Iacob, spune că angajaţii aveau tendinţa de a uşura autobuzele de combustibil.

„Am constatat abateri privind sustragerea de combustibil şi au fost stabilite măsuri de stopare a acestora. S-au sigilat toate rezervoarele de conbustibil şi s-au luat măsuri de stabilire a consumurilor reale ale autobuzelor pentru a se elimina furturile“, spune Iacob.

Acesta susţine că în primele 19 zile ale acestei luni s-a înregistrat o economie de combustibil de 11 tone.
De asemenea, a mai precizat acesta, au fost depistate numeroase cazuri în care şoferii fie nu respectau traseele stabilite, fie nu opreau în toate staţiile, fie se abăteau de la trasee. Pentru eliminarea acestor abateri s-a luat măsura urmăririi încadrării în trasee (prin sistemul de ticketing).

În plus, mai spune acesta, pentru eficientizarea activităţii, a fost redimensionat traficul în funcţie de necesar. Această adaptare a fost necesară pentru a diminua contumurile materiale şi cele legate de forţa de muncă.

„Preocuparea noastră este de a menţine toate traseele actuale şi de a spori gradul de satisfacţie al călătorilor municipiului Tulcea în contextul aplicării programului de deservire a clienţilor ţintă precum centre comerciale, de afaceri şi divertisment, precum şi a încadrării în bugetul local“, a mai adăugat Iacob.

Niciun comentariu: