Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Premiera documentarului „Delta Dunării – paradisul aproape pierdut!”

lansare documentar delta dunarii 300x225 Premiera documentarului „Delta Dunării – paradisul aproape pierdut!”La sfârşitul săptămânii trecute, a avut loc lansarea filmului documentar „Delta Dunării – paradisul aproape pierdut”, eveniment desfăşurat la Cinema „Elvira Popescu” din Bucureşti.
Filmările documentarului au avut loc în perioada perioada iulie 2011-iulie 2012, în paralel fiind realizate şi alte 65 de scurt metraje tematice care au suprins atât peisajele, cât şi comunităţile locale.
„Imaginile au surprins peisaje de o rară frumuseţe în toată splendoarea lor şi schimbările de la un anotimp la altul. Rezultatul multor ore de migală şi răbdare din partea echipei de filmare s-a concretizat în realizarea acestui documentar de 87 de minute despre biodiversitatea Deltei – natură şi oameni – dar şi despre ameninţările la care este expusă aceasta, arătând lumii întregi că suntem la un pas de a o pierde definitiv. De asemenea, au fost realizate un număr de 65 de filme tematice a câte 2 minute fiecare, dedicate speciilor sau habitatelor reprezentative atât pentru Rezervaţie, cât şi la nivel naţional, comunitar şi internaţional. Scopul filmelor nu este de a promova turismul în regiune, ci acela de a ne arăta cum, intenţionat sau din ignoranţă, orice acţiune sau opţiune a oamenilor, vizitatori sau localnici, poate lăsa răni adânci”, se precizează în comunicatul Administraţiei Rezervaţiei.
Filmele vor fi postate pe website-ul A.R.B.D.D., dar şi pe site-urile: www.rezervatia-deltadunarii.ro
La evenimentul de lansare au participat guvernatorul RBDD, Edward Bratfanof, Ivan Patzaichin, preşedintele Asociaţiei „Rowmania”, Liviu Mihaiu, preşedintele Asociaţiei „Salvaţi Dunărea şi Delta” şi realizatorii documentarului. detalii, sursa: obiectiv tulcea.ro http://www.obiectivtulcea.ro/premiera-documentarului-delta-dunarii-paradisul-aproape-pierdut.html

Niciun comentariu: