Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Raliul Deltei revine după 20 de ani. Cum arătau maşinile de curse în anii ’80 şi cum arată acum

Evenimentul anului 2013

Cu un start bun, acest raliu poate atrage atenţia întrgii ţări (sau chiar întregului continent) asupra judeţului şi municipiului Tulcea.

„Consider că dacă avem un start foarte bun Reliul Deltei va deveni reperul sezonului turistic în judeţul Tulcea“, mai spune preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu. Acesta este de părere că la începutul acestei veri populţia judeţului se va dubla, ca urmare a acestui eveniment.

Acest raliu este o dovadă că administraţia publică locală încearcă să învie tot ceea ce a prezentat interes. Este evident câştigul de imagine adus de acest eveniment“, a spus primarul municipiului, Constantin Hogea. Raliul Deltei revine în acest an în atenţia iubitorilor acestui sport, după o absenţă de 20 de ani. „Primul an este cel mai greu, noi va trebui să refacem traseele care s-au deteriorat în atâţia ani“, spune preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu.
Raliul Deltei, programul fiecărei zile

Raliul va începe luni, pe data de 27 mai 2013, când echipele tehnice şi maşinile de concurs vor ajunge la Tulcea.

Marţi, pe data de 28 mai 2013, începe amenajarea Parcului de Service pe faleza din Tulcea, iar echipajele vor face înscrierile pentru recunoaşterea traseului
raliului, urmând ca de la prânz să se deplaseze efectiv pe probele ce urmează a fi parcurse.

Miercuri, 29 mai 2013, este a doua zi dedicată recunoaşterilor, dar şi ziua în care sosesc la Tulcea o mare parte din cei implicaţi în desfăşurarea acestui eveniment: oficialii raliului, invitaţi, VIP-uri, mass media, spectatorii tradiţionali, echipele sponsprilor.

Joi, 30 mai 2013, este prima zi a raliului. Echipajele pot face primele antrenamente. În timpul acestor antrenamente oficialităţile locale, invitaţii, sponsorii vor avea ocazia de a încerca postura de co-pilot al unor poiloţi consacraţi. Spre seară va avea loc prezentarea echipajelor într-o paradă prin centrul Tulcei, ocazie cu care echipajele vor primi startul oficial în Raliul Deltei.  Urmează verificările tehnice, iar maşnile de concurs vor intra în Parcul de Service, amplasat pe faleza din Tulcea.

Vineri, 31 mai 2013, se dă startul. Echipajele vor parcurge probele speciale Teliţa, respectiv Cocoşu, după care revin în Parcul de Service. Prima zi se va încheia cu prima Super Specială a raliului, desfăşurată în centrul municipiului Tulcea.

Sâmbătă, 1 iunie 2013 vor fi parcurse celelalte două probe speciale: Babadag (drumul forestier) şi Agighiol (zona eoliene), după care echipajele revin în parcul de service. Ziua se încheie cu a doua Super Specială în centrul municipiului Tulcea.

Raliul Deltei (ediţia XIV) se încheie cu festivitatea de premiere, care va avea loc pe faleza municipiului Tulcea. detalii, sursa: adevarul de seara tulcea http://adevarul.ro/locale/tulcea/foto-video-raliul-deltei-revine-20-ani-aratau-masinile-curse-anii-80-arata-acum-1_51260b9c00f5182b8587c4e1/index.html

Niciun comentariu: