Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

A fost identificat băiatul care a înjunghiat un elev de la Colegiul Tehnic Henri Coandă

foto net
În acest week-end, poliţiştii tulceni au reuşit identificarea tânărului care l-a agresat pe Alexandru, elevul de 19 de ani de la Colegiul Henri Coandă (Liceul Metalurgic) din Tulcea.
Împreună cu mai mulţi prieteni, Ahmed Bahrim l-a lovit pe Alexandru, după care, în învălmăşeală, a scos un cuţit şi l-a tăiat pe spate.

Scadalul a pornit de la o minge de fotbal. Agresorul, împreună cu mai mulţi amici, jucau fotbal pe terenul liceului. A dat mingea spre Alexandru şi acesta le-a dat mingea înapoi. Pentru că nu le-a plăcut cum a lovit mingea, aceştia au început scandalul.

Alexandru a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean  Tulcea, acolo unde a primit îngrijiri medicale.

Minorul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe (art. 180 din codul penal) şi port ilegal de cuţit (art.2 pct.1 din Legea nr. 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice). detalii, sursa ; adevarul de seara tulcea http://adevarul.ro/locale/tulcea/foto-fost-identificat-baiatul-injunghiat-elev-colegiul-tehnic-henri-coanda-1_5134523700f5182b85c771b7/index.html

Niciun comentariu: