Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Au chiulit şi au fost prinşi: zeci de elevi, aduşi de poliţişti la şcoală

Numărul absenţelor nemotive acumulate de elevii tulceni într-un singur semestru este foarte mare. Peste 23.000 de absenţe au strâns elevii de toate vârstele din şcolile din judeţul Tulcea.

Oamenii legii au ajuns, în acestă săptămână, în şcolile din Tulcea, acolo unde s-au concentrat pe acţiuni preventive. Au fost identificaţi, însă, şi elevii care absentau de la ore.

„În urma activităţilor desfăşurate au fost depistaţi 37 de elevi ce absentau de la cursuri, elevi proveniţi atât din mediul urban cât şi din mediul rural“, spune Daniela Condrea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.

Efective implicate în această acţiune: 204 poliţişti din mediul urban şi rural. Au fost realizate  181 acţiuni şi controale. Au fost verificate 150 şcoli şi 127 societăţi comerciale de pe raza întregului judeţ.

Absenţele, o problemă

După cum spun reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Tulcea, elevii din clasele primare au, pe primul semestru al acestui an şcolar, peste 7.000 de absenţe. Cei de gimnaziu au peste 13.000 de absenţe, iar cei de liceu au strâns aproape 2.50 absenţe. Este vorba, în toate aceste cazuri, numai despre absenţele nemotivate. detalii, sursa : adevarul de seara tulcea : http://adevarul.ro/locale/tulcea/au-chiulit-fost-prinsi-zeci-elevi-adusi-politisti-scoala-1_5139a28200f5182b85e1d866/index.html

Niciun comentariu: