Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Crezi în primăvară? Cătălina Beta şi Sorin Terinte, în concert la Art Cafe Casa Avramide

Concertul „You must believe in spring“ (Trebuie să crezi în primăvară) va avea loc sâmbătă, 9 martie, de la ora 19.30, la  Casa Avramide, de pe strada Progresului, numărul 32. Vin la Tulcea Cătălina Beta şi Sorin Terinte.

Concertul You must believe in spring îşi ia numele după piesa compusă în 1967 de Michele Legrand pentru filmul Domnişoarele din Rochefort, transpusă în versiune jazz de Tony Benett şi Bill Evans în 1976 şi interpretată  de nume mari cum ar fi Barbra Streisand.

Preţul biletului este de 25 lei şi include vizitarea expoziţiilor de la Casa Avramide. Rezervări la telefon 0240. .513231 sau e-mail arta@icemtl.ro.

Cătălina Beta s-a născut în 1982 la Bacău. Învaţă să cânte la chitară în clasa a V-a, dar nu cariera instrumentală îi va fi destinată ci aceea de vocalistă. În gimnaziu cântă la serbările şcolare şi în corul bisericii, iar de la 18 ani experimentează cu succes rock, folk şi blues. Colaborează cu trupe precum Vama Veche, Taxi, excentric Blues Band şi cu muzicieni precum Walter Ghicolescu, Jul Baldovin şi studiază jazz îndrumată de profesorul Romeo Cozma de la Conservatorul din Iaşi.  Anii 2004-2006 sunt dedicaţi jazzului, dar revine la folk în 2008 pentru a colabora cu Emeric Imre. Noiembrie 2008 este momentul în care îşi prezintă în primă audiţie o compoziţie proprie. (sursa: folkustic.blogspot.ro) http://folkustic.blogspot.ro/2008/11/catalina-beta.html detalii,sursa; adevarul de seara tulcea

Niciun comentariu: