Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Deşteptarea primăverii –regia Ion DORE

Spectacol susţinut de Grupul Teatral „IFIGENIA CLASIC” al Liceului de Artă „George Georgescu”

“Deşteptarea primăverii” este o piesă de referinţă în istoria teatrului modern, o capodoperă expresionistă a germanului Frank Wedekind, contemporan cu Freud.

Benjamin Franklin Wedekind s-a născut la Hanovra în data de 24 iulie 1864, copilaria şi-a petrecut-o la Munchen, iar apoi a lucrat în publicitate pentru puţină vreme la firma de supă Maggy în Elveţia (1886).

Cea mai remarcabilă, şi totodată cea mai controversată operă de teatru a lui Frank Wedeking este ”Deşteptarea primăverii”, scrisă undeva între toamna anului 1890 şi primăvara anului 1891.

Această piesă de teatru a provocat un scandal foarte mare în Germania, deoarece face referire la sexualitatea şi pubertatea unor tineri adolescenti, conţinând scene de sex, masturbare, sado-masochism, viol precum şi trimiteri la necesitatea avortului.

Piesa de teatru critică cultura sexual-opresivă de la sfârşitul secolului 19 şi oferă o dramatizare vie de fantezii erotice. Datorită naturii conţinutului său , piesa a fost interzisă de mai multe ori. detalii,sursa: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=549887638409456&set=a.199248670140023.52360.100001646741738&type=1&relevant_count=1

Niciun comentariu: