Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

DinUmbră va susține primul concert din Tulcea în clubul Deep 1.

Azi la 19:00 până la 18 martie la 06:00 sunteti invitati la evenimentul sustinut de formatia  DinUmbră in clubul Deep 1 .
DinUmbră e o formație cu vechime în metalul românesc, fondată în 1998. Pe plan muzical, trupa a avut o evoluție interesantă, începând de la un metal industrial cu influențe psihedelice și continuând cu introducerea unor elemente de doom, gothic si death metal.
Cu un album si 2 EP-uri, formația continuă să-și îmbogățească repertoriul lucrând la un nou material discografic, "Soul Of A Galaxy".
În cadrul show-ului din data de 17 martie, DinUmbră va interpreta și o piesă nouă în premieră, alături de alte compoziții recente, precum și piese care au făcut trupa cunoscută publicului la începuturile carierei muzicale.

Genul abordat: doom/death/dark metal
Componența:
Liviu Ustinescu - voce
Sebastian Buga - chitară
Cristian Stîlpeanu - chitară
Sorin Tudor - bass
Mirel Cristea - tobe

În deschidere: BUNKER
Genul abordat: post/alternative rock
Componența:
Mocanu Cristian - chitară/backing vocals
Pargras Sergiu - percuție
Vasile Florian - voce
Victor Emanuel Neagoe - clape
Marian Petcu - bass
Locația: Club Deep 1, strada Liliacului, la Casa Sindicatelor, Tulcea.
Ora de access pentru public: 19:00
Prețul biletului/susținere formație: 15 lei
After party după concert cu Liviu Insight și Florin Bunget. detalii, sursa; facebook

Band DinUmbra, https://www.facebook.com/events/526837187348901/556924164340203/?notif_t=plan_mall_activity

Niciun comentariu: