Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

La început de primăvară, Expoziţie şi spectacole oferite de elevii tulceni

Sâmbătă, 2 martie 2013, de la ora 9.30, la Palatul Copiilor din Tulcea a avut loc ver­ni­sajul expoziției „Mărți­șoare colorate”, organi­zată de prof. Viorioca Chiriș și prof. Elida Bodorin Buftei.
Au participat elevi ai școlilor din municipiul și județul Tulcea, iar de la Pa­latul Copiilor au participat copii de la cercurile de Pictură – Desen și Etno­grafie-Folclor. Pe simeze au fost expuse peste 300 de lucrări: pictură pe temă, felicitări, mărțișoare, tapi­serii. Nu au fost acordate mențiuni, ci numai premiile I, II și III.
„Lucrările expuse reflectă viziunea copiilor legată de aceste tradiții și obiceiuri ce însoțesc sosirea primăverii la români“, spune prof. Elida Bodorin Buftei, unul dintre organizatorii evenimentului.
De la ora 10.00, la sala de festivități a avut loc spectacolul „E ziua ta, mămico!“, în care repre­zentanții cercurilor de dans modern, gim­nastică aero­bică, teatru și muzică folk și-au pus în valoare abilită­țile dobândite. detalii,sursa: obiectiv.ro http://www.obiectivtulcea.ro/la-inceput-de-primavara-expozitie-si-spectacole-oferite-de-elevii-tulceni.html

Niciun comentariu: