Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Necenzurat, un proiect anti-drog pentru elevi, părinţi şi profesori

Pentru elevi, programul este compus din 12 lecţii care vor fi susţinute de organizatori, respectând tematica cuprinsă în materialele-suport asigurate (Manualul profesorului, Caietul elevului, cartonaşe întrebări-raspunsuri). Substanţele la care face referire programul sunt tutunul, alcoolul şi canabisul, în particular, şi alte droguri, în general.

Pentru părinţi: li se vor furniza instrumente de învăţare care să sprijine prevenirea consumului de droguri în şcoli, prin intermediul întâlnirilor special organizate. Se urmăreşte, astfel, dezvoltarea de abilităţi generale ale părinţilor de a consolida relaţiile de familie, precum şi de a controla şi soluţiona conflictele, abilităţi privind prevenirea consumului de droguri.

Pentru cadre didactice: va fi organizat un curs de formare care va constitui un segment esenţial pentru a asigura calitatea punerii în aplicare a metodelor şi conţinutului programului, în perspectiva asigurării continuităţii aplicării proiectului.

Proiectul NECENZURAT este un program de prevenire a consumului de droguri în şcoli, bazat pe o abordare comprehensivă a influenţelor sociale. Acesta a fost dezvoltat, implementat şi evaluat în cadrul mai multor centre de studiu din şapte ţări europene: Belgia, Germania, Spania, Grecia, Italia, Austria şi Suedia. În România, proiectul este implementat de Agenţia Naţională Antidrog cu sprjinul partenerilor MECTS şi IPA – Regiunea 6 România. detalii, sursa; adevarul de seara tulcea : http://adevarul.ro/locale/tulcea/necenzurat-proiect-anti-drog-elevi-parinti-profesori-1_51306bb300f5182b85b7f06e/index.html

Niciun comentariu: