Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Poliţiştii tulceni, la „Şcoala Altfel”

Evenimentul național „Săptămâna altfel” va fi evidențiat și la nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea, în perioada 1-5 aprilie 2013, printr-o serie de acțiuni cu scop educativ, dorindu-se familiarizarea elevilor cu activitățile desfășurate de instituție pe anumite domenii distincte și implicit se va urmări îmbunătățirea permanentă a colaborării dintre Poliție, unitățile de învățământ și alte instituții cu atribuții în domeniu.
În cadrul acestor activități vor fi implicate formațiuni precum Serviciul Cabinet, Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, Serviciul de Acțiuni Speciale, Serviciul Criminalistic și structurile de ordine publică și poliție rutieră atât din mediul urban cât și din mediul rural.
De asemenea, în toate acțiunile inițiate de către Inspectoratul de Poliție al Județului Tulcea vor fi angrenate ca principali parteneri Inspectoratul Școlar Județean Tulcea și Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Tulcea, în vederea transmiterii unor mesaje adecvate și cât mai complete publicului țintă, reprezentat de elevi, cadre didactice și părinți.
Tematica prezentată va fi extrem de diversificată, începând de la prevenirea absenteismului și abandonului școlar, continuând cu creșterea gradului de siguranță al elevilor prin prevenirea faptelor cu violență, dar și a consumului de etnobotanice și finalizând cu principalele reguli de circulație ce trebuie respectate pe drumurile publice.
Pe lângă prezentările unor situații reale din activitatea polițiștilor tulceni se va încerca stabilirea unui dialog real cu publicul țintă în vederea conștientizării de către acesta că este de dorit conduita preventivă, indiferent de situație, în detrimentul măsurilor combative ce pot avea repercusiuni grave asupra devenirii ulterioare ca adult.detalii,sursa: obiectiv.ro http://www.obiectivtulcea.ro/politistii-tulceni-la-scoala-altfel.html

Niciun comentariu: