Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Sprijin pentru Cosmina: Cumpără un mărţişor de la Biblioteca Judeţeană!

Cosmina are numai şase ani. A fost diagnosticată cu o tumoră medulară ce porneşte de sub cerebel până în zona coloanei cervicale. În România niciun medic nu şi-a asumat riscul unei operaţii atât de dificile, dar are o şansă în Germania.

Când a îmbrăcat rochiţa de Ileana Cosânzeana, la serbarea de la grădiniţă a Crăciunului abia trecut, nimeni nu se gândea ce va urma după doar câteva săptămâni. Totul a început cu un fel de răceală şi-o tuse. Apoi s-a transformat în pneumonie. Îngrijoraţi de agravarea stării de rău, părinţii au adus-o în Bucureşti, la Spitalul Matei Balş.

Rezonanţa magnetică a dat verdictul cumplit: tumoră cerebrală, intramedulară, de dimensiuni ce i-au surprins şi pe medici.

Complexitatea intervenţiei chirurgicale – singura şansă la viaţă a Cosminei – le-a purtat căutările către clinica Institutului Internaţional de Neuroştiinţe din Hanovra, în Germania.

Costul operaţiei şi transportul se ridică la suma de 70.000 de euro. Intervenţia chirurgicală reprezintă o urgenţă, de aceea vă rugăm să ajutaţi pentru salvarea acestui copil.

Contul în care puteţi depune ajutorul vostru este: RO 77BTRL 03701201K23149XX, în ron, pe numele mamei, Vancea Laura.

Biblioteca Judeţeană Panait Cerna organizează o campanie umanitară pentru această fetiţă. În acest an, cea de-a patra ediţie a Festivalului Mărţişorului va avea ca scop sprijinirea financiară a acestei copile nevinovate.

„Invităm pe toţi cei care doresc să susţină acest gest umanitar să viziteze expoziţia de mărţişoare de unde pot cumpăra, pentru ziua de 1 martie, un dar simbolic pentru mămici, bunici, prietene şi colege“, spune Dan Drăniceanu, manager al bibliotecii.  detalii, sursa:  adevarul de seara tulcea http://adevarul.ro/locale/tulcea/campanie-sprijin-cosmina-cumpara-martisor-biblioteca-judeteana-1_51332be100f5182b85c2ac5f/index.html

Niciun comentariu: