Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Wekeend Tulcea

In acest wekeend va puteti delecta cu urmatoarele evenimente :
TEATRU
afis scufita 218x300 Week end la Tulcea* Teatrul Jean Bart vă așteaptă duminică, 10 martie, ora 18.00, la premiera „Scufița cu povești“, regia: Remus Bogdan Vlăsceanu
Centrul Cultural „Jean Bart” vă invită la premiera spectacolului pentru copii Scufița cu povești după Frații Grimm, producție realizată de Teatrul „Jean Bart” Tulcea, în colaborare cu Universitatea de Arte Craiova, eveniment ce va avea loc duminică, 10 martie 2013, ora 18.00.
„Scufița cu povești” este un spectacol con­temporan pentru copii, prezentat într-o viziune cu totul nouă și originală a poveștii Scufița Roșie de Frații Grimm. Echipa de creație propune o poveste haioasă, cu un conflict interesant și final neașteptat. Specta­colul este dinamic și se bazează pe interactivitate reprezentând un exercițiu de imaginație în care actorii și publicul sunt direct implicați. (Remus Vlăsceanu)
Distribuţia: Alina Mangra, Haricleea Nicolau, Remus Bogdan Vlăsceanu, Radu Bucălae
EXPOZIȚIE
* Expoziție Doru Axinte, la Casa Avramide
afis doru axinte 202x300 Week end la TulceaCasa Avramide – Art Cafe, str. Progresului nr.32, găzduiește expoziția binecunoscutului cartoonist tulcean Doru Axinte. Născut pe 4 decembrie 1962 la Fălticeni, absolvent al Facul­tății de Drept din cadrul Academiei de Poliție, stabilit în Tulcea și urmând cariera de jurist, Doru Axinte se lansează în caricatură la înce­putul anilor 90. De atunci, numele și lucrările sale au devenit notorii în întreaga lume datorită numeroaselor premii câștigate la prestigioase concursuri naționale și internaționale de gen. Membru al multor asociații artistice și prezență constantă pe paginile publicațiilor românești, limbajul său artistic este apreciat și răsplătit pretutindeni unde este expus: China, Coreea, Iran, Israel, Croația, Serbia, Bosnia, Polonia, Italia, Bulgaria și, bineînțeles, România.
Expoziția de la Casa Avramide prezintă câteva din lucrările sale de caricatură, desen umoristic și grafică satirică care vă vor aduce zâmbetul pe buze. Ea îl aduce aproape de noi, cei în mijlocul cărora trăiește și al căror prestigiu crește datorită realizărilor sale.
 CONCERT
* „You must believe in spring“, la Casa Avramide
afis You must believe in spring1 209x300 Week end la TulceaDe 9 martie, Art Cafe vă propune un concert extraordinar „You must believe in spring“ (Cătălina Beta – voce, Sorin Terinte – pian), o seară de lumină, o seară de renaștere, o seară de ars dorurile, de vin­decare și de un nou început. Seara va cuprinde jazz standards și alte cântece cu­nos­cute lumii.
Sub mâinile lui, pianul devine magic și din stru­nele lui curg li­cori, se afundă în adâncuri, se înalță către ceruri, se împletesc în poțiuni doar de el știute; armoniile se înlănțuie a vrajă și des­chid porțile către Univers. Vocea ei caldă, cura­tă, profundă îmbracă în catifea. Cu o pasiune in­ten­să pusă în cânt, atinge accente de forță ne­clintită până la note de o fragilitate abandonată, dăruită cerului. Împreună, nasc energie pură.
Concertul You must believe in spring își ia numele după piesa compusă în 1967 de Michele Legrand pentru filmul „Domnișoarele din Rochefort“, transpusă în versiune jazz de Tony Benett și Bill Evans în 1976 și interpretată de nume mari, cum ar fi Barbra Streisand.
Preţul biletului este de 25 lei și include vizi­tarea expozițiilor de la Casa Avramide.
Sâmbătă, 9 Martie 2013, de la orele 19.30, vă așteptăm să începem primăvara cu magie, la Art Café La Scena, Casa Avramide. http://www.obiectivtulcea.ro/week-end-la-tulcea-41.html
 Si va mai aducem aminte de Balul de Gascani de la Liceul Grigore Moisil la Clubul Reina https://www.facebook.com/events/132533580257508/?ref=ts&fref=ts 
SiMGM Palace vă invită vineri, 22 martie la un concurs inedit!
V-ați gândit vreodată că veți asista, în orașul nostru, la un DANCE BATTLE? Ei bine, acum veți avea ocazia. :) Concurenții noștri se vor duela în diferite stiluri de dans și vă vor oferi un spectacol de neuitat.
Un astfel de eveniment nu a mai avut loc niciodată în Tulcea, așa că trebuie să veniți pentru a vedea spectacolul!
Vă așteptăm în număr cât mai mare!
Invitați-vă toți prietenii! :)
Intrarea liberă.
https://www.facebook.com/events/488991934498265/
Ne pregatim pentru un weekend incendiar acompaniat de muzica live. Va invitam ridicam paharele sus alaturi de lautari si sa petrecem "ca la paris" Club Vibe https://www.facebook.com/events/496936017039709/




Niciun comentariu: