Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

"Supernanny" si "Cei 7 ani de acasa"

Am deosebita placere de a va invita sa luati parte la ce la mai atre targ educational care va avea loc in Tulcea, in data de 13 Aprilie.
La acest targ este prezenta si Irina Petrea cunoscuta din emisiunile sale televizate "Supernanny" si "Cei 7 ani de acasa" si va sustine o conferinta pe tema "Cum poti fi un parinte mai bun".
Va fi o conferinta centrata pe nevoile parintilor, unde acestia vor putea intra direct in contact cu ea, adresandu-i intrebari.
Alaturi este atasata o descrierea aceea ce urmeaza sa fie la Galati.
Ne-ar face o deosebita placere, daca puteti sa distribuiti informatia mai departe, astfel fiecare parinte sa aiba posibilitatea sa afle despre venirea Irinei la Galati, luand decizia benefica de a fi alaturi de noi.
Mai multe detalii gasiti pe
www.unparintemaibun.ro
Pentru alte nelamuriri, ne puteti scrie pe adresa unparintemaibun@yahoo.com
Multumesc mult!
Astept cu mare interes o intalnire persoanala la eveniment.
Toate cele bune! aici gasiti si link-ul pentru evenimentul creat, pentru a putea invita si alti prieteni:)
http://www.facebook.com/events/351347411636675/?ref=notif&notif_t=plan_user_joined

Niciun comentariu: