Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Începe concursul internaţional de interpretare George Georgescu, ediţia XXI

Evenimentul, organizat la Tulcea, începe mâine, de la ora 18.00, la Palatul Copiilor din municipiu, acolo unde tulcenii sunt invitaţi la festivitatea de deschidere.Vineri şi sâmbătă vor avea lc concursurile, pe instrumente, iar duminică, de la ora 9.00, este programată Gala Laureaţilor. De la ora 10.00 câştigătorii îşi vor primi premiile.
Tradiţie la Tulcea Concursul a fost organizat, pentru prima dată, în anul 1992, la ideea unui grup de profesori ai Liceului de Artă, din Tulcea. În scurt timp, competiţia muzicală a devenit una dintre cele mai cunoscute şi respectate manifestări culturale din ţară.


Cine a fost George Georgescu Născut în Sulina, în 1887, marele dirijor George Georgescu se situează printre maeştrii secolului XX, fiind aşezat printre nume legendare precum Arturo Toscanini, Wilhelm Furtwangler, Leopold Stokowski, Karl Bohm, Herbert von Karajan, Sergiu Celibidache. A fost directorul Artistic al Societăţii Filarmonica, al cărei preşedinte de onoare era Regele Ferdinand, director al Operei Române, iar preţ de doi ani a condus Filarmonica din New York şi Orchestra Operei din Washington.  detalii,sursa: adevarul de seara tulcea : http://adevarul.ro/locale/tulcea/foto-Incepe-concusul-international-interepretare-george-georgescu-editia-xxi-1_51931022053c7dd83f9bfb64/index.html
Evenimentul, organizat la Tulcea, începe mâine, de la ora 18.00, la Palatul Copiilor din municipiu, acolo unde tulcenii sunt invitaţi la festivitatea de deschidere.

Citeste mai mult: adev.ro/mmtpaa

Niciun comentariu: