Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Invitaţie la o seară turcească, de la care nu vor lipsi tradiţionalele baclavale şi cafeaua la nisip. Învaţă Arta Ebru la Casa Avramide!


Vineri, de la ora 17.00, eşti invitat la o seară turcească, organizată la Casa Avramide din municipiul Tulcea, de către Institutul Cultural Român, Filiala Tulcea, Institutul de Cercetări Eco-Muzeale, Consulatul general al Republicii Turcia la Constanţa şi Centrul Cultural Turc Yunus Emre Constanţa.

Atracţia serii o va constitui, fără îndoială, expoziţia „Dansul vopselei cu apa“, care va fi vrnisată mâine seară, dar şi workshop-ul pe tema „pictura pe apă (ebru)“.
Evenimentele de vineri sunt prinse şi în programul derulat la nivel naţional, „Noaptea Muzeelor“. În acest an, Institutului de Cercetări Eco Muzeale te invită să descoperi frumuseţea Complexului Muzeal de Patrimoniu Cultural Nord-Dobrogean. detalii,sursa: adevarul de seara tulcea : http://adevarul.ro/locale/tulcea/ebru-1_5194aefe053c7dd83fa2203f/index.html

Icem Facebook https://www.facebook.com/media/set/?set=a.458851330872742.1073741844.100002436369120&type=1

Niciun comentariu: