Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Week-end de Tulcea


afis dublu eveniment Stefan Lovin.Stefan Caraman1 300x247 Week end la Tulcea*Institutul de Cercetări Eco-Muzeale Tulcea și Art Cafe La Scena vă invită la un dublu eveniment, la Casa Avramide, sâmbătă, 25 mai, după următorul program:
* ora 19.00 – Muzici și fraze – o întâlnire relaxată a publicului tulcean cu Ștefan Caraman, cu posibilitatea achiziționării volumelor publicate și sesiune de autografe
* ora 20.00 – Modern piano solo… poeme mu­zicale – Concert de exceție Ștefan Lovin
Contribuție eveniment: 20 de lei. Dacă rezervați și achiziționați biletul până vineri, 24 mai, valoarea contribuției este de 15 lei. Rezervări: 0240/513249, arta@icemtl.ro


Evenimente ale italienilor tulceni, organizate mâine la Tulcea
În cursul zilei de mâine, se desfășoară în municipiul Tulcea o serie de evenimente organizate de Asociația Italienilor din România, în colaborare cu Comunitatea Italienilor Tulcea. Astfel, cu începere de la ora 16, la Casa Avramide, are loc Expoziția de fotografie de epocă cu tema „De la emigrare la intergrare”, avându-i ca personaje centrale pe italienii din judeţul Tulcea. Fotografiile vor fi expuse pentru circa trei săptămâni în aceeaşi locaţie.
Tot sâmbătă, cu începere de la ora 20, în Piaţa Civică, va avea loc un spectacol la care participă artişti români, unii dintre ei de origine italiană, dar şi actori, printre care pianistul Dan Ardelean, tenorul Sorin Ursan, actorul Adrian Păduraru, dar şi ansam­bluri de dansuri al copiilor din comuna Greci.
„Acesta este primul eveniment atât de amplu organizat de Comunitatea Italie­ni­lor la Tulcea şi ne aşteptăm să vină tulcenii care sunt îndrăgostiţi de muzica sau de dansurile italiene. Noi, italienii, suntem integraţi aproape total în această societate în care trăim şi participăm de sute de ani la edificarea unor monumente arhitecturale din România şi nu numai. De aceea şi titlul expoziţiei este De la emigrare la inte­grare”, a spus Victor Iancu, membru al Comu­nităţii Italienilor din Tulcea.
La evenimente vor participa reprezen­tanţi ai Departamentului Minorităţilor din Parlamentul României, secţia de Cultură.

* Spectacolul „A sosit trăsura domnului” va fi susținut în zilele de sâmbătă și duminică, la Teatrul Jean Bart, de la ora 19.00
afis trasura 221x300 Week end la TulceaCronică: Comedia „A sosit trăsura domnului” este un spectacol de teatru bulevar­dier, în care primează comicul de moravuri şi de situaţie, cu un umor spumos, fară adâncime psihologică, la îndemâna tuturor. Există o paletă destul de largă de tipuri de personaje, de la doctoral-poet îndrăgostit de nevasta prietenului său, la soţia virtuoasă, gata să cadă ispitei de a se răzbuna pe soţul infidel, până la slujnica veşnic deranjată de mofturile stăpânilor şi la matroa­na de bordel, fostă contesă.
Spectacolul este pigmentat cu situaţii, întâmplări şi coincidenţe comice, acestea fiind cele care, de fapt, îi pazesc virtutea soţiei înşelate, înaintea voinţei sale. Comi­cul vine şi din caricaturizarea universului lipsit de moralitate în care se mişcă perso­na­jele lui Faydeau, iar impre­sia creată este una de carnaval, unde toată lumea poartă cel puţin o mască.
Monotonia cotidiană este spartă de accente de culoare, de ticuri, de farse, de cascade de  minciuni ce par să se înlănţuie la nesfârşit. Sunt aproape două ore de spectacol, cu o pauză între actul II şi III, iar publicul este invitat să se destindă şi să râdă. Din distribuţie fac parte actorii Ionuţ Paul Ştefan, Oana Lavinia Pisaroglu, Nelu Serghei, Nicoleta Lungu, Costel Zamfir, Liviu Petcu, Paula Prodan, Ion Dore, Carmen Nicoară şi Ionel Durbală.

Afis Campionatul de impins de la Piept 212x300 Week end la Tulcea* Sâmbătă, ora 11.00, va avea loc la etajul 2 al centrului Comercial Coral Plaza Mall competiția sportivă „Campionatul de împins de la Piept” editia 2-a
Acest concurs este o competiție de forță și putere, sportivii împingând o halteră cu greutăți din poziția culcat de pe o bancă special destinată acestui exerciţiu. Vor fi 3 categorii de greutate, sub 80 kg, între 80-90 kg și peste 90 kg.
Greutatea fiecărui concurent va fi stabi­li­tă în ziua concursului, în momentul înscrierii. Fiecare concurent va executa împins din culcat cu greutatea halterei corespunzătoare propriei greutăți, rotunjită superior la multimplu de 5 kg. Exemplu: un sportiv de 82 de kg va împinge de la piept echivalentul greutății proprii, respectiv 85 kg, un sportiv de 83 de kg va împinge tot 85 kg, în schimb un sportiv de 86 kg va împinge 90 kg.
Câștigătorul probei va fi declarat sportivul care execută cel mai mare număr de repetări. Dacă există sportivi care execută același număr de repetări, aceștia vor participa la o executare suplimentară pentru departajare.
Competiţia este organizată cu sprijinul Direcției pentru Sport și Tineret Tulcea. Premiile sunt de peste 2000 de lei, acordate în vouchere de cumpărături. Se va acorda un premiu special, pentru cel mai tânăr concurent. Sponsorii acestui eveniment: Coral Plaza Mall, Coral Tulcea, Elite Fitness, Lucian Gym Magazin de suplimente pentru sportivi, Deep Coktail Bar, Supermarket Casablanca. detalii,sursa: obiectivtulcea.ro http://www.obiectivtulcea.ro/week-end-la-tulcea-50.html

Niciun comentariu: