Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Începe Festivalul „Natalia Şerbănescu“


Evenimentul, organizat de Primăria Tulcea şi Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei” va avea loc în zilele de 6 şi 7 iunie, de la ora 19.00, pe scena din Piaţa Civică. În cazul în care timpul va fi nefavorabil, spectacolele se vor ţine la Teatrul Jean Bart.
Ajuns la ediţia a IV-a, Festivalul-concurs Naţional de Interpretare a Muzicii Populare Româneşti, purtând numele marii noastre cântăreţe „Natalia Şerbănescu” este deja o emblemă pentru oraşul Tulcea. Chiar de la prima ediţie festivalul a atras foarte mulţi concurenţi tineri, majoritatea foarte bine pregătiţi. Festivalul se va desfăşura pe 2 secţiuni: 9 - 16 ani şi 16 - 40 ani.
Invitată de onoare este Georgiana Păduraru, câştigătoarea Marelui Premiu din 2012. Anul acesta vor fi şi momente vesele, în interpretarea zălăuanului Ioan Selesi. În chip de prezentator va evolua îndrăgita cântăreaţă din Bucovina - Andreea Chisăliţă. Regia artistică şi coregrafia au fost asigurate de maestrul coregraf Ştefan Coman.
detalii,sursa: adevarul de seara tulcea http://adevarul.ro/locale/tulcea/Incepe-festivalul-natalia-Serbanescu-1_51adc9afc7b855ff5657dbef/index.html

Niciun comentariu: