Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Mii de spectatori au venit să vadă Raliul Deltei


S-a tras linie după ediţia din acest an a Raliului Deltei: conform estimărilor primite din partea jandarmilor, 12.000 de persoane au admirat cursele desfăşurate în municipiu şi în judeţ, a anunţat astăzi principalul organizator al evenimentului, Mihai Tănase.
Tot de astăzi au început şi pregătirile pentru ediţie de anul viitor, care, speră organizatorii, va fi una internaţională. „Pentru că în Croaţia există deja un eveniment numit Delta Rally, de anul viitor vor modifica denumirea în Raliul Deltei Dunării. De asemenea, urmează să înregistrăm această denumire pentru a nu avea probleme pe viitor“, a mai spus Mihai Tănase. Evenimentul din acest an a fost organizat în jumătate de an, a precizat aceeaşi sursă. „A fost o jumătate de an de foc, iar de astăzi (n.n. miercuri) am început deja pregătirile pentru ediţia din 2014“, a mai adăugat Tănase.detalii,sursa: adevarul de seara tulcea http://adevarul.ro/locale/tulcea/mii-spectatori-venit-vada-raliul-deltei-1_51af1b39c7b855ff565dc064/index.html
Tot de astăzi au început şi pregătirile pentru ediţie de anul viitor, care, speră organizatorii, va fi una internaţională. „Pentru că în Croaţia există deja un eveniment numit Delta Rally, de anul viitor vor modifica denumirea în Raliul Deltei Dunării. De asemenea, urmează să înregistrăm această denumire pentru a nu avea probleme pe viitor“, a mai spus Mihai Tănase. Evenimentul din acest an a fost organizat în jumătate de an, a precizat aceeaşi sursă. „A fost o jumătate de an de foc, iar de astăzi (n.n. miercuri) am început deja pregătirile pentru ediţia din 2014“, a mai adăugat Tănase.

Citeste mai mult: adev.ro/mnx2xjTot de astăzi au început şi pregătirile pentru ediţie de anul viitor, care, speră organizatorii, va fi una internaţională. „Pentru că în Croaţia există deja un eveniment numit Delta Rally, de anul viitor vor modifica denumirea în Raliul Deltei Dunării. De asemenea, urmează să înregistrăm această denumire pentru a nu avea probleme pe viitor“, a mai spus Mihai Tănase. Evenimentul din acest an a fost organizat în jumătate de an, a precizat aceeaşi sursă. „A fost o jumătate de an de foc, iar de astăzi (n.n. miercuri) am început deja pregătirile pentru ediţia din 2014“, a mai adăugat Tănase.

Niciun comentariu: