Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Expoziţie itinerantă Europolis, la Farul Vechi din Sulina

Miercuri, 11 septembrie 2013, orele 17.00, la Muzeul Farul Vechi din Sulina, unde va avea loc vernisajul expoziției itinerante: „Europolis”.
Expoziţia evidențiază specificul multietnic și multicultural al Sulinei de la mijlocul sec al XIX-lea şi începutul sec. al XX-lea, aducând în prim-plan, prin intermediul hărţilor, documen­telor și fotografiilor, aspecte privind arhitectura religioasă şi civilă (edificii publice și indus­triale, case particulare), viaţa social-urbană (familii, forme de socializare, stiluri de viată, presă locală), confesiunile religioase și învăță­mântul din localitate. Expoziția încearcă să reconstituie „lumea pestriță” și farmecul orașului-port de altădată, așa cum și scriitorul  Jean Bart a surprins-o în celebrul său roman, care a dat titlul proiectului și expoziției – „Europolis”, de la a cărui primă apariție s-au împlinit, în 2013, 80 de ani.
Secvenţele de viaţă urbană sunt completate cu exponate reprezentative pentru viaţa coti­diană ce aparțin reprezentanților minorităților din oraşul Sulina.
Vernisajul expoziției va fi urmat de lansarea albumului „Europolis. Destinul unui oraș – titlul unui roman”.
Pe 4 octombrie 2013, expoziția va fi vernisată și la Muzeul de Istorie și Arheologie Tulcea.detalii,sursa: obiectivtulcea.ro http://www.obiectivtulcea.ro/expozitie-itineranta-europolis-la-farul-vechi-din-sulina.html

Niciun comentariu: