Despre Noi

Misiunea blogului Evenimente Tulcea este de a contribui la informarea reală, corectă şi sigura a publicul tulcean despre evenimentele ce se desfăşoară în municipiul Tulcea; de a prezenta cititorilor informaţii ritmice privind realitatea economică, socială, administrativă, politică şi culturală a oraşului. Scop Realizarea unui program de evenimente care să cuprindă emisiuni atractive şi utile publicului telespectator, cu informaţii variate, din toate domeniile de interes ale tulcenilor. Evenimente Tulcea este un partener real al tulcenilor, cu o piaţă civica care facilitează comunicarea între cetăţeni, precum şi dintre cetăţeni şi administraţie. Optimizarea acestei relaţii are drept sens creşterea nivelului de informare a tulcenilor cu privire la drepturile şi obligaţiile lor, dar şi creşterea nivelului de implicare instituţională în rezolvarea problemelor acestora. Informaţii publice, conform art. 48 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, modificată şi republicată: Evenimente Tulcea este un blog local de media, cu profil generalist. Titularul licenţei este P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae., cu sediul în Tulcea, str. Pacii nr. 1, P.F.A Davideanu Bogdan Nicolae. este persoană fizica română cu unic asociat – Davideanu Bogdan Nicoale reprezentant legal. Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu Blogul Eveimente Tulcea sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.Va multumim ! Pentru orice galerii fotografice/video si evenimente, va invitam pe facebook Evenimente Tulcea Vizionare placuta pentru sugesti si informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741466757 sau adresa de mail evenimentetulcea@yahoo.com

Depunere de coroane de flori la Monumentul Eroilor din Babadag

Vineri, de la ora 10.00, preşedintele Con­siliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, dar şi vicepreşedintele CJ, George Şişcu, au participat la ceremonialul religios organizat la Babadag, cu ocazia Zilei Armatei Române.
Reprezentanţii Consiliului Judeţean au depus, la Monumentul Eroilor din oraşul Babadag, o coroană de flori, în semn de respect pentru cei care s-au jertfit pentru inde­pendenţa, unitatea şi suveranitatea statului român de astăzi.
Evenimentul a fost cuprins în cadrul manifestărilor organizate cu ocazia Zilelor Oraşului Babadag, care au loc vineri şi sâmbătă.
„În fiecare an, pe data de 25 Octombrie, ne amintim de cei care s-au jertfit pentru independenţa şi suveranitatea României. Suntem, astăzi, aici, pentru a ne aminti de tinerii români care, în urmă cu aproape şapte decenii, au trimis forţele inamice dincolo de graniţa austro-ungară“, a spus, la începutul discursului său, preşedintele Con­siliu­lui Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu.detalii,sursa; obiectivtulcea.ro http://www.obiectivtulcea.ro/depunere-de-coroane-de-flori-la-monumentul-eroilor-din-babadag.html

Niciun comentariu: